Cursa de l’Olla de Nuria y Cursa de la Campana de Vacarisses 2017

Cursa de l’Olla de Nuria y Cursa de la Campana de Vacarisses 2017

Aquest passat cap de setmana, representants del Repte Maurina han estat en dues curses.

En Miguel ha participat a la cursa Olla de Núria.

Amb 21,5 kms de recorregut, es una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

L’Olla clàssica és una cursa AUTOSUFICIENT amb una dificultat tècnica que la fan exigent, compta amb unes vistes i entorn immillorables.  L’Olla vol ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món.

En Rafa i el Pere van participar en la cursa de la campana de Vacarisses. En Pere no va poder sortir per una rotura en els lligaments del genoll dret. En Rafa va acabar amb un temps aproximat de 3h30.

3 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *