REGLAMENT:

L’A.VV. de La Maurina dintre del marc del programa de la Festa Major, organitza el pròxim 2 de juny de 2018 el REPTE MAURINA, es realitzarà en un circuit pel nostre barri, degudament senyalitzat.

1.La distancia a recórrer, serà segons les categories descrites al punt 10 d’aquest reglament.

2.S’ha de respectar el circuit que estarà degudament marcat i senyalitzat.

3.La participació en la cursa és oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

4.L’objectiu de la cursa és el Repte solidari amb el Rebost.

5.Tots els recorreguts tenen la sortida i arribada al carrer Santa Maria Mazzarel·lo a l’alçada del carrer de l’Atlàntida.

6.El dret d’inscripció serà aportant qualsevol aliment (Millor cereals per esmortzar o Llet). Les inscripcions es tancaran el dia de la cursa.

7.Les inscripcions es faran exclusivament al formulari corresponent del portal d’internet http://reptemaurina.lamaurina.cat/inscripcions/ i a l’oficina de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina amb adreça a l’Avinguda Àngel Sallent, 55 de Terrassa els dilluns de 18:30h a 20:30h.

8.Els dorsals es donaran el mateix dia de la cursa.

9.La inscripció comporta l’acceptació d’aquest reglament. La seva interpretació o tot allò que no quedi expressament regulat serà decidit pels responsables de l’A.VV. de La Maurina.

10.Les categories establertes es regiran per l’edat i sexe per les categories infantils i juvenils, segons podeu veure al apartat de recorreguts.

11.Els menors de 18 anys seria convenient presentar un permís d’autorització (formulari d’autorització per als menors) que s’haurà de fer arribar, degudament omplert i signat, al moment de recollir el dorsal. El podeu descarregar des de aquí.

12.Es consideraran guanyadors els 3 primers i les 3 primeres de cadascuna de les categories.

L’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina com a organitzadora de REPTE MAURINA, es reserva el dret de modificar, eliminar o afegir qualsevol dels punts del reglament que cregui oportú, fent publica dita modificació en aquest portal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *