Repte Maurina amb Prodis a la Mitja Marató de Terrassa.

A Prodis trenquem barreres corrent la Mitja Marató i la cursa Santi Centelles de Terrassa

 

Aquest diumenge a Prodis hem viscut una jornada plena d’esport, altruisme i orgull. Per segon any consecutiu, dues persones del Centre de Paràlisi Cerebral han pogut competir i viure què és una mitja marató gràcies als voluntaris de l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO, que els han empès per poder assolir aquest repte.

Els candidats inicials eren en J.J i la Segunda, però al principi de la cursa la cadira de la Segunda no va aguantar el ritme de la competició i va ser en Xavi Vilanova, qui va córrer la mitja marató. A Prodis, estem molt contents de perpetuar aquesta participació conjunta i convertir-la en una tradició, i més, després de l’èxit i la bona rebuda que ha tingut dins la nostra ciutat. El primer any, van ser 15 voluntaris qui ens van empènyer per aconseguir-ho i, aquest any, el doble: 29 persones han fet que arribem a la meta.

A més de participar a la mitja marató, a Prodis també hem participat a la cursa Santi Centelles amb 8 persones amb cadira de rodes, 5 persones sense cadira de rodes i 19 voluntaris que ens han acompanyat per completar la cursa de 5 quilòmetres.

Participar en aquest tipus d’esdeveniments és per la nostra família una gran oportunitat d’inclusió, superació i visibilitat. També és una molt bona manera de fer créixer l’autoestima de les persones que treballen i atenem a Prodis, ja que gaudeixen i participen d’una activitat oberta a tota la ciutadania de manera normalitzada.

1def3ba8-3f0d-4f3f-a74b-6d5b9323355cCal afegir també, que actes com aquest, on s’involucren més associacions i agents de la nostra ciutat, ens ajuda a crear vincles amb persones, voluntaris i altres entitats fora del nostre context habitual enriquint així, la nostra activitat i la nostra situació a la ciutat de Terrassa; creant noves sinèrgies en pro de la nostra causa.

A Prodis estem molt contents i orgullosos de seguir en el camí que marca el nostre lema #JuntsSomCapaços i fer-ho acompanyats de tots vosaltres. Un cop més, gràcies per la implicació i la vostra incondicional ajuda. Escoltar que “La recompensa de córrer una Mitja amb J.J i Segunda, és incomparable a la de qualsevol marca en temps” ja és tot un èxit.

3 9c43a3d6425a9b8a3f31451318c68172 Carpintero_gr image (1) image (2) image (3) image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *